Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie, 2019

Bani inapoi dupa terminarea concediului. Da! Se poate.

Calatoriti pe cont propriu? Aveti posibilitatea de a primi bani inapoi dupa cazare, indiferent ca va cazati la un hotel, o pensiune sau inchiriati un apartament. Cum functioneaza? Simplu. Accesati link-ul acesta , rezervati hotelul dorit, va cazati, platiti si dupa ce reveniti acasa si se efectueaza verificarea sejurului primiti inapoi din valoarea sumei platite pentru cazare. Link-ul functioneaza doar 1 data pentru fiecare posesor de cont de pe booking.com . Conditiile complete ale promotiei le puteti consulta aici . Nu este doar o reclama. Eu am rezervat folosind link-ul primit de la un prieten si am primit banii inapoi. Au rezervat si alti prieteni folosind link-ul meu si au primit si ei banii inapoi dupa finalizarea concediului, iar eu am primit 15 dolari. Important e sa aveti contul actualizat inclusiv cu datele cardului pe care doriti sa primiti recompensa. Spor la rezervari.

Zboruri directe din Timisoara spre destinatii noi

Incepand cu luna septembrie 2019 compania low cost WIZZAIR lanseaza 4 noi rute: Billund – Danemarca – aeroport de interes sporit datorita pozitionarii sale in apropierea renumitului parc de distractii Legoland Billund Karlsruhe – Germania – aproape de Stuttgard,  Strasbourg  si pacul de distractii Europa Park Nuremberg – Germania Doncaster – Marea Britanie Momentan se pot achizitiona bilete de avion doar pentru perioada 01.09.2019 - 31.10.2019 urmand ca din luna martie/aprilie sa se afiseze preturile biletelor pana in martie 2020. Speram la cat mai multe destinatii frumoase in viitor.

A sosit perioada reducerilor la biletele de avion!

Dupa ce saptamana trecuta Wizz air oferea reduceri de 20% timp de 2 zile la toate zborurile si toate destinatiile, astazi a lansat KLM obisnuita promotie de inceput de an Dream Deals . Cei din vestul tarii avem la dispozitie zboruri din Budapesta la preturi destul de mici De exemplu puteti zbura spe Los Angeles la  preturi incepand de la 132.100 forinti ceea ce inseamna aprox 425 euro sau spre New York incepand cu 118.900 forint ( aprox 383 euro). Aveti la dispozitie si destinatii exotice la preturi tentante cum ar fi Mauritius la 182.200 forint (586 euro) Preturile sunt pentru bilete dus/intors si includ toate taxele. Preturile pentru alte destinatii si pentru perioadele exacte le puteti consulta direct la ei pe pagina . Pentru cei din estul tarii alternativa e plecarea din Bucuresti, dar cu preturi putin mai mari. Vedeti aici: Tot in aceasta perioada au lansat si cei de la AIR FRANCE promotia OH LA LA DEALS iata cateva exemple de preturi Promotia est